Seminarijoje vyko mokslinė konferencija „Stokos samprata ir dvasinis augimas krikščioniškoje vakarų Europos kultūrinėje tradicijoje“ (2019 gruodis)

Gruodžio 7 dieną mūsų seminarijoje vyko tarptautinė mokslinė konferencija: Stokos samprata ir dvasinis augimas krikščioniškoje vakarų Europos kultūrinėje tradicijoje.

Pradžioje dėkojome Dievui už galimybę susitikti ir šventėme šv. Mišias, kurias celebravo Vilniaus arkivyskupas Gintaras Grušas. Jis sakė, kad yra puiku konferenciją pradėti šv. Mišių auka. Po šv. Mišių visi susirinkome į konferencijų salę, kur klausėme pranešimų bei žiūrėjome puikų filmą Tobulas alkis. Ekspedicija į stokos fenomeną. Už puikius pranešimus norime padėkoti visiems pranešėjams, kurie puikiai perteikė temas ir padėjo mums gilintis į stokos fenomeną.

Dėkojame ir kiekvienam, kuris atėjo dalyvauti šioje mokslinėje konferencijoje. Jūsų buvo labai didelė gausa ir todėl mes esame labai laimingi. Ačiū Dievui už puikią šeštadienio dieną, kurioje pasisėmėme naujų žinių bei bendrystės akimirkų!

Konferencijos akimirkas galite rasti čia.

 
 
   į viršų  
 
     
     
 
    © Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarija
 
 Kontaktai  Biblioteka  Į titulinį puslapį