Liudijimai  •  Maldos  •  Informacija stojantiems  •  Nuorodos
 
     
 

Nuorodos ieškantiems pašaukimo ir stojantiems

www.vocations.ie
Airijos nacionalinės pašaukimų tarnybos žiniatinklio svetainė. Čia rasite atsakymus į populiariausius šiandien užduodamus klausimus apie kunigystę, įvairių pašaukimų Bažnyčioje pristatymą (diecezinės kunigystės ir nuolatinio diakonato, vienuolinio gyvenimo, pasauliečių institutų ir įvairių bendruomenių), o taip pat maldų, prašant atrasti savo pašaukimą arba bendrai už įvairius pašaukimus Bažnyčioje.

Kitos Europos kraštų svetainės anglų kalba: www.ukpriest.org, www.priestsforscotland.org.uk 

vocations.cef.fr
Prancūzijos nacionalinės pašaukimų tarnybos žiniatinklio svetainė. Čia rasite tiek pamąstymų apie bendrą visų pašaukimą, tiek trumpai pristatytus įvairius atskirus pašaukimus Bažnyčioje, taip pat įvairios dokumentacijos apie pašaukimus (Bažnyčios dokumentų pašaukimų tematika, pasiūlymų Mišių liturgijai, kuriose meldžiamasi už pašaukimus ir t.t.)

Kitos svetainės prancūzų kalba: www.vocations.ch

www.berufungen.at
Vienos arkivyskupijos pašaukimų sielovadai skirta žiniatinklio svetainė. Įdomiai ir vaizdžiai apipavidalintoje svetainėje rasite atsakymus į aktualius klausimus apie kunigystę ar kitokius pašaukimus, daug medžiagos krikščioniškai saviugdai, taip pat Šventojo Rašto personalijų, didžių šventųjų ir garsių šių laikų žmonių pašaukimo liudijimus.

Kitos svetainės vokiečių kalba: www.berufung.org, www.canisius.at

www.foryourvocatione.org
Jungtinių Amerikos Valstijų katalikų vyskupų konferencijos iniciatyva įkurta žiniatinklio svetainė apie pašaukimus į kunigystę ir pašvęstąjį gyvenimą. Joje pagal popiežiaus 2010 metų Maldų už pašaukimus žinios temą – „skatinti pašaukimus liudijimu“ - paruošti videoklipai su kunigų, vyrų ir moterų vienuolių, taip pat jų šeimų narių, pasakojimais.

Kitos ne Europos šalių svetainės anglų kalba: www.catholicozvocations.org.au, vocations.ca, www.usccb.org/vocations

adonai.pl/powolanie
Šioje svetainėje lenkų kalba rasite nemažai straipsnių ir pamąstymų apie pašaukimą
apskritai bei konkrečius pašaukimus į kunigystę, šeimos ir pašvęstąjį
gyvenimą ir gyvenimą vienišume, taip pat maldų už savo pašaukimą ir už pašaukimus
Bažnyčioje.

 

 
 
   toliau  į viršų  
 
     
     
 
    © Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarija
 
 Kontaktai  Biblioteka  Į titulinį puslapį